top of page

Wij zijn RESCERT gecertificeerd!

(Uw garantie op kennis en kwaliteit én het bekomen van al uw premies)

ECO-THERMICS is een familiebedrijf dat is opgericht door 3 broers, die elkaar perfect aanvullen in verschillende takken van de HVAC wereld. Wij zijn gepassioneerd door hernieuwbare energie en beschikken over heel wat kennis en meer dan 15 jaar ervaring om samen met u de perfecte installatie uit te werken.

U kunt bij ons terecht voor complete cv installaties (condensatieketels, warmtepompen (lucht/water, bodem/water, lucht/lucht), zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming, (sier-)radiatoren, (ventilo-)convectoren), alsook ventilatie (systeem C, C+, D), airco’s, regenwaterpompen, waterverzachters, enz. …

Ook de doe-het-zelver kan bij ons terecht voor het geheel of gedeeltelijk zelf plaatsen van zijn installatie. Wij begeleiden waar nodig, zorgen voor het materiaal en de tools om alles vlot te laten verlopen.

Wij blinken uit in het meedenken met onze klanten en zorgen zo voor een perfecte balans tussen comfort, verbruik en prijs. Dit wordt bekomen door te luisteren naar uw behoeftes en de juiste vragen te stellen.

We werken enkel met topmerken met een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. 

En niet onbelangrijk : wij zijn RESCERT gecertificeerd  waardoor alle gangbare premies steeds bekomen kunnen worden.

bottom of page