top of page

Ben jij een doe-het-zelver?

Bouwen of verbouwen is een grote stap die heel wat mensen eens of meerdere keren nemen in het leven. Er moet vandaag voldaan worden aan heel wat normen omdat het verbruik en de CO2 uitstoot omlaag moeten.  Dit heeft een impact op de aankoopprijs, vooral voor technieken en isolatie. We horen maar al te vaak : “Bouwen is onbetaalbaar geworden”. Wij zijn van mening dat dit niet het geval hoeft te zijn.

Het is immers perfect haalbaar om een groot deel van de technieken, mits de juiste begeleiding, zelf te plaatsen en hierdoor heel wat geld uit te sparen. Ons doel is een pasklare en betaalbare oplossing aan te bieden voor onze klanten. Dit doen we door zelfbouwpakketten “centrale verwarming, sanitair, ventilatie en koeling” aan te bieden op maat. Wij springen bij waar nodig en zorgen voor het nodige advies.

Wij blinken uit in het meedenken met onze klanten en zorgen zo voor een perfecte balans tussen comfort, verbruik en prijs. Dit wordt bekomen door te luisteren naar uw behoeftes en de juiste vragen te stellen. We zorgen er altijd voor dat wat we aanbieden, daadwerkelijk ook eenvoudig te plaatsen is, zelfs voor mensen zonder ervaring. En wanneer u toch dreigt vast te lopen, kunt u beroep doen op één van onze techniekers.

We werken enkel met topmerken met een optimale  prijs/kwaliteitsverhouding

Gedurende het ganse traject wordt u persoonlijk begeleid en onze dienst na verkoop zorgt steeds voor een snelle oplossing bij eventuele pannes of defecten. Ook voor onderhoud van uw installatie kunt u bij ons terecht.

Modules op maat

Prefab module cv.jpg

We bieden de mogelijkheid om een samengestelde module aan te kopen, die de verbinding maakt tussen de ketel of warmtepomp en de collectoren (zie foto). De modules nemen als het ware het meest complexe gedeelte van de cv installatie weg, waardoor zelfplaatsing kinderspel wordt.

Deze modules worden op maat gemaakt, na overleg en na opmeten door één van onze medewerkers ter plaatse. Ze worden geproduceerd in ons magazijn en daarna op de werf geleverd en geplaatst door onze diensten. Elke module wordt onder druk getest vooraleer ze de firma verlaat, om zo de kans op lekken te minimaliseren. Bovendien is de prijs van zo’n module gegarandeerd lager dan wanneer u deze verbindingen door een technieker ter plaatse laat monteren en vervalt de kost voor het huren van dure persmachines. Daarnaast zorgen de compacte modules voor een hogere esthetische waarde van de stookplaats want het oog wil ook wat. 

voorbeeldmodule 1 (Vaillant gaswandketel met doorstromer)

Voordelen voor DOE-HET-ZELVER

Voorstel en berekening op maat van uw woning

Prefab modules voor zeer snelle en eenvoudige installatie

Geen onduidelijke DVD's of YouTube filmpjes maar persoonlijke begeleiding op de werf

Terugname van eventueel niet-gebruikte materialen

Montaghulp en begeleiding op de werf indien gewenst

Installateurskortingen

Gratis vullen, ontluchten en opstart van uw installatie

     

     

Gratis service voor DOE-HET-ZELVER

Gratis voorstudie en offerte

Gratis levering op de werf

Gratis montageschema’s waar nodig

Gratis gebruik installatiemateriaal (tijdelijk)

Gratis telefonisch advies tijdens het zelf installeren

Prefab module gratis op werf gemonteerd

bottom of page