top of page
Zelfplaatsing voor iedereen

Onze meerwaarde en werkwijze

 

01 Zelfplaatsing voor iedereen

Wij blinken o.a. uit in het meedenken met onze klanten en zorgen zo voor een perfecte balans tussen comfort, verbruik en prijs. Dit wordt bekomen door te luisteren naar uw behoeftes en door de juiste vragen te stellen. We zorgen er altijd voor dat wat we aanbieden, daadwerkelijk ook eenvoudig te plaatsen is, zélfs voor personen zonder ervaring. En wanneer u toch dreigt vast te lopen, kunt u beroep doen op één van onze gecertificeerde techniekers.

 

02 Optimale prijs/kwaliteitverhouding

We kiezen bewust voor topmerken met bewezen kwaliteit en rendement, steeds met het oog op het bekomen van een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. 

 

03 Persoonlijke begeleiding van A-Z

Gedurende het volledige traject wordt u persoonlijk begeleid en geadviseerd. Wij komen eerst ter plaatse en doen alle noodzakelijke opmetingen. Zo kunnen we voor u een zelfbouwpakket op maat van de woning en uw behoeftes samenstellen.

 

04 Samengestelde modules

We bieden de mogelijkheid om een samengestelde module aan te kopen, die de verbinding maakt tussen de ketel of warmtepomp en de collectoren (zie foto). Deze modules nemen als het ware het meest complexe gedeelte van de cv installatie over, waardoor zelfplaatsing kinderspel wordt.

05 Prefab module cv-ketel

Deze modules worden op maat gemaakt, na overleg en na opmeten door één van onze medewerkers ter plaatse. Ze worden geproduceerd in ons magazijn en daarna op de werf geleverd en geplaatst door onze diensten. Eenmaal geïnstalleerd zijn er nog slechts enkele stappen nodig om de stookplaats helemaal af te werken.

Elke module wordt steeds onder druk getest vooraleer ze onze firma verlaat, om zo de kans op lekken te minimaliseren. Bovendien is de prijs van zo’n module gegarandeerd lager dan wanneer u deze verbindingen door een technieker ter plaatse laat monteren of vervalt de kost voor het huren van dure persmachines bij zelfplaatsing. Daarnaast zorgen de compacte modules voor een hogere esthetische waarde van de stookplaats want het oog wil ook wat. De moduleplaat kan volgens voorkeur gekozen worden in de kleur donkerbruin (standaard), lichtbruin, wit of zwart. De plaat is steeds waterbestendig.

We bieden 5 jaar garantie op de lekdichtheid van al onze modules. Neem contact op voor verdere info.

Uitvoeringsplannen, instructiefilm en handleiding

Als u kiest voor Van Vooren HVAC zorgen wij voor duidelijke uitvoeringsplannen vóór aanvang van de werken. Wij bezorgen u ook een instructiefilm en een handleiding met duidelijke foto’s. Dit alles om het zelfplaatsen zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Prefab module cv-ketel

06 Gratis opleidingen

We geven op regelmatige basis gratis opleidingen per thema (bijvoorbeeld : “Hoe plaats ik een zonneboiler, warmtepomp, condensatieketel, zonnepanelen, vloerverwarming, radiator, ventilatie unit, …?”) waarbij we alles stap voor stap aan onze klanten uitleggen.

07 Gratis huren gereedschap

Wij stellen gedurende het verloop van de werken gratis gereedschap (plooiveer, snijtang, …) ter beschikking.

 

08 Eigen gecertificeerde technici

Indien u hulp nodig hebt tijdens de uitvoering (plaatsen en/of keuren gasleiding, aansluiten ketel/warmtepomp/boiler/pompen, …) of voor het opstarten van de installatie kan u steeds beroep doen op onze gecertificeerde technici.

09 Dienst-na-verkoop

Onze dienst-na-verkoop zorgt steeds voor een snelle oplossing bij eventuele pannes of defecten. Ook voor onderhoud van uw installatie kunt u bij ons terecht.

10 Op afspraak

Is uw interesse gewekt? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of bel ons even op (09 373 80 30). We werken enkel op afspraak, ook tijdens de week ’s avonds of op zaterdag (overdag). Op zondag zijn we gesloten. Offertes zijn steeds gratis en vrijblijvend.

bottom of page